ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ & ΥΛΙΚΩΝ ΠΟΛΗΣ

ΤΕΜΚΑ LTD

bullets horizontal
company1

ΥΨΗΛΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΕ ΕΙΔΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΟΛΕΩΝ

Η εταιρεία ειδικεύεται στην εισαγωγή ή κατασκευή μικρής κλίμακας ειδών εξοπλισμού πόλεων (Ανάπλαση – Είδη διαχείρισης κυκλοφορίας)

Διαθέτει πολυετή εμπειρία, αγάπη για την καινοτομία, ευρύ κατάλογο προϊόντων αξιόπιστων και ανταγωνιστικών.

Βασική αρχή της εταιρίας είναι η συνέπεια και η αξιοπιστία πριν και μετά τη πώληση γεγονός που έχει συμβάλλει στη δημιουργία σταθερών και μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης τόσο με τους πελάτες της όσο και με τους παραγωγούς οίκους του εξωτερικού.

1990

Μέχρι το 1990 η εταιρία δραστηριοποιούνταν στον τομέα της βιομηχανικής παραγωγής, όντας αποκλειστικός αντιπρόσωπος οίκων του εξωτερικού σε αναλώσιμα συγκόλλησης.

Το 1990 εισήγαγε πρώτη στην Ελληνική αγορά την ψυχρή άσφαλτο που αποτελεί σήμερα ένα απαραίτητο εργαλείο των Δήμων και των εργολάβων για την αποκατάσταση μικρών φθορών στο οδόστρωμα (λακκούβες). Είναι ο πρώτος χρόνος δραστηριοποίησης της στον χώρο του εξοπλισμού πόλεων που στη συνέχεια έγινε και το κύριο αντικείμενο δραστηριοποίησης της.

company2

ΤΟ 2001

H εταιρία εισάγει από την Κορέα και προωθεί πρώτη στην Ελλάδα τους επαναφερόμενους άθραυστους οριοδείκτες πολυουρεθάνης που επίσης είναι από τα πλέον απαραίτητα είδη διευθέτησης κυκλοφορίας και αποτροπής στάθμευσης και τους προμηθεύονται όλοι οι Δήμοι.

bullets horizontal

Στη μακρόχρονη πορεία της έχει δραστηριοποιηθεί σε πολλά δημόσια και ιδιωτικά έργα συνεργαζόμενη με Οργανισμούς τοπικής Αυτοδιοίκησης σε όλη την Ελλάδα, με μεγάλες τεχνικές εταιρίες και τα σημαντικά μεγάλα εμπορικά κέντρα που δραστηριοποιούνται στην χώρα.

Σήμερα συνεχίζει την επιτυχή της πορεία έχοντας πάντα ως στόχο τον εμπλουτισμό των προϊόντων της και την προώθηση καινοτόμων προτάσεων εναρμονισμένων με τις περιβαλλοντικές και τεχνολογικές τάσεις των προηγμένων Ευρωπαϊκών πόλεων.

Διαχείρηση ποιότητας για αντιπροσώπευση, εισαγωγή, αποθήκευση και τεχνική υποστήριξη αστικού εξοπλισμού ISO 9001:2015 , Σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρησης ISO 14001:2015, Σύστημα διαχείρησης υγείας και ασφάλειας της εργασίας ISO 45001:2018

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO9001